BLOGGEN

Alla inlägg under mars 2011

Av Marlene Hedberg - 20 mars 2011 09:10

Pepsi tappar enormnt mycket hår just nu...man bara drar med borsten så rasar det av stora tussar!!! Ska ut och rida vid 10 så jag hinner en kort sväng med Mirco i det fina vädret    

Av Marlene Hedberg - 18 mars 2011 21:07

Ikväll så blev det bara longering i 20 minuter och jag märker stor skillnad nu när han är riden mer att han orkar mer i galoppen på volten och han har blivit mer balanserad i sitt steg och bryter inte till korsgalopp lika mycket   .


Imorgon så får Mirco ha vilodag för matte ska ha lite tjejkväll nära och kära:-)

Pepsi blir motionerad av Emilia imorgon:-) jätte kul att hon vill komma och rida för ibland så hinner man inte när man jobbar helg å så, det är bra att ha ridsugna runtomkring en  

Hitta en bild på Mizindra :-) kan aldrig vara så att jag gillar svarta hästar ...lite lik blir de Mirco och damen..:-)  

Av Marlene Hedberg - 18 mars 2011 07:47

Vad vore livet utan kaffe:-) En kopp sen släppa ut hästarna.

Kl.11 börjar min helg...då börjar jag att jobba helg :-) Det är rätt kul att jobba helg ändå man har gjort det sen man började med detta jobb -91 ursch vad länge !!:-) men jag trivs jättebra:-)

Det blir till att planera ridningen när man jobbar helgen:-) Emilia ska rida Pepsi i morgon så då blir det bara en ridning och nå annat med Jaya :-) fundera på att börja ta med henne som handhäst:-)? måste prova .

Av Marlene Hedberg - 17 mars 2011 20:17

Idag var Mirco duktig, han stod helt stilla vid uppsittningen!!! jätte bra ,,vad jag har kämpat med dessa uppsittningar:-)

Jessica och jag red tillsammans idag och det är alltid roligar när man är två som rider tillsammans, man rider nog mycket ensam ändå.

Idag så provade vi lite galopp fattningar och det gick bra, kommer att blir bra med mer träning man glömmer lätt att han är ung så man får ta det lite piano!! det kommer när det kommer:-)

Av Marlene Hedberg - 17 mars 2011 20:06

Lite fina bilder på barna och kusiner med sin pappa när vi var ute på båtön å grilla förra helgen     Fabian och Jonathan lite busiga .-9   Lite trött kan man tro men inte då:-) 

  

 Kusin vitamin:-)Jonna

stora syster Leja :-)

De tyckte det var kul och springa runt bland husen där och kolla ...de ville dit och sova på sommaren   

  

Johans åk!!

Vårat åk!!! tycker nästan att vårat ekipage har snyggare färg:-)

Det var en fin dag men det blåste ganska ordentligt där ute vid vattnet så vi åt lunch sen åkte vi vidare och hälsa på mormor och morfar:-)     

Av Marlene Hedberg - 16 mars 2011 22:12

Idag så gick allt mycket bättre!!! uppsittning och ridningen:-) Han går fram bättre med mer fart och svung i steget:-) träningen har gett resultat! han ville fram i galopp!! och det är ju jättekul!!! inte lika tveksam ...

Sen har vi ridit med en annan sadel som är vid bom på och det har gått bättre av att han fått byta sadel så nu är det bara att köpa en ny till han:-) men de är så dyra!!!

Hittat en men den kostar för MYCKET!! han kommer att växa mer och det känns som osäkert att köpa en så dyr sadel nu:-) Har hittat annat alternativ också.

Det ska även köpas in en dressyr sadel för jag har funderat på starta i dressyren också:-) ...det är ju viktigt att man sitter rätt i sadeln för att kunna inverka rätt på hästen:-) i diverse grenar man vill rida i så en hopp och en dressyrsadel blir det:-)

Nä nu är det lite Tv sen i säng för hovslagaren kommer i morgon bitti och ska sko om brudarna:-)

Av Marlene Hedberg - 15 mars 2011 21:52

Ja !!det gick bättre med ridningen idag :-) jag låna en sadel och prova på han och han funka mycket bättre med den, ska rida några gånger till i den.  Han stod nästan still när jag skulle upp på han... bara ett halvt varv runt pallen innan jag hoppa upp och det är ju helt suveränt...va glad jag blev  

Ikväll så travade vi över bommar i böjt spår och han suger som bra på bom så jag använder en hel del bom i min ridning :-) då lär de sig bjuda fram...neråt naturligt i traven. Det blev sent idag i stallet, innan jag hade ridit och longerat Jasper å Jaya fick en liten sväng hon också så var kl. 21.30 innan jag släckte...de får lite sovmorgon hästarna istället till 7.30 typ:-) 

 Hittade lite roliga bilder på syrran sen vi var i Tåme på hundövning 2009, då var det mycket patrullsök, vi var ute i mörker och körde sök i 4 timmar...helt otroligt hur alla hundarna jobbade!.Polisen var även där och informerade oss om hur de lägger upp sök på försvunna människor. Sen gick de igenom hårda spår också och vi fick träna på det:-) Väldigt kul hade vi och Roy och Wega skötte sig exemplariska, de låg i bilen från fredag till söndag förrutom när vi jobbade med dem och natte tid så sov alla hundarna i ett garage där vi parkerade våra bilar....det gick jättebra!! Det är synd att man inte har tid att fortsätta inom försvarsmakten men man måste ju välja ibland det går inte göra allt och hundarna har jag ju ändå:-)



 

Här som Maria och jag, mitt i mot oss i korridoren bodde Karina och Katja:-) 

Det var kul:-) Vad tiden går fort, tyckte att det var nyss men det är hösten 2009 

  

Av Marlene Hedberg - 14 mars 2011 21:10

Idag fick hästarna och matte ta en vilodag från ridandet:-) Mirco har haft två hårda dagar nu och sadeln passar inte så bra på han så han spänner sig i ryggen och där har vi nog den största anledningen att han inte vill stå still när jag hoppar ut på han.

Jag var in till klubben i kväll och lämna en av mina sadlar till Jessica för hon skulle prova på sin häst och den passade rätt bra på honom så hon skulle låna den och rida i den några gånger och känna efter:-) .. då låna jag hem hennes sadel och den passar bra på Mirco så jag ska rida i den i morgon tänkte jag för att känna hur han känns med den på:-)

   Hittade en minnes bild på killarna som bodde stallet förrut:-) Frans och Emil   vad mycke kul vi hade Emilia och jag med dessa hästar  Vi var på väg in till ridklubben och skulle rida med Agnes, hon skulle rida Whisky.

Emilia i galopp på Frans!! hej va det går:-)  

   

Jag och Emil innan ridpasset:-) vilken cool häst det här var...saknar verkligen han   "min Emil"

Ja bra "rid"varmblod växer inte på träd:-) men denna kille han var riktigt fin:-)    

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards