BLOGGEN

Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Marlene Hedberg - 21 mars 2011 22:03

Idag så blev det tömkörning på schemat:-) det var ett tag sen jag gjorde det men det gick bra :-) han är så känslig i munnen så minsta man tar i tömmen för mycket så vill han backa eller svänga undan trycket i mun...vi for efter vägen en bit också för det var så halt för mig att gå runt på plan.

 Det kom en bil och det gick bra tills bilen hade kört förbi DÅ!!! höll han på skita ner sig ...jag tror att han var så inne i det han gjorde och att jag gick bakom han, ändå så klev jag fram i vägen själv för att han skulle ha mer stöd av mig...men han blev rädd vet inte om det var bilen eller nått annat för det blåste rätt friskt ute. Han har aldrig reagerat för bilar i huvudtaget nån gång!!! konstigt...eller så var han så otrygg i tömkörningen så därför hoppa han till??...måste ute imorgon igen efter vägen å kolla läget hur rektionerna är :-) Nu är det lite te och tv en stund innan sängdax, måste läsa lite "Stallmagasinet" innan jag somnar.-) fick den i brevlådan får nån dag sen och jag har inte hunnit läsa den än!!

Av Marlene Hedberg - 21 mars 2011 13:40

Snart är ridplanen bar:-) men jag är rädd att den kommer att bli blöt en tid framöver:-(

 

sanden är framme på vissa ställen och vi fyllde på en del i höstas men vi bor ju på en blöt myr så ...det är som allt åker i genom backen och bara försvinner. Fick ett tipps om att lägga"sil duK" innan jag lägger sand på och dom kan man tydligen få köpa billigt på pappers fabriker där de byter ut sildukarna för flisen som jag fattade det:-) ska kolla upp det närmare innan vi fyller mer sand på. Duken är visst jätte stark så den går inte hål på hur lätt som helst:-)

Ja idag så får vi se vad vi hittar på, ledig i 2 dagar nu:-) Jag håller på att leta sadel och jag drömmer om den där fö.....sadeln hela tiden :-) måste ha en som passar innan kursen i maj!! helst så jag hinner rida iden ett tag innan:-)

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards