BLOGGEN

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Marlene Hedberg - 22 mars 2011 22:36

Mirco på språng!!     Han älskar att busa i hagen med sina kompisar :-) skulle aldrig skilja han i från dem...

Av Marlene Hedberg - 22 mars 2011 21:04

Jag har haft kontakt med en person/familj som äger en syster till Mirco och det är rätt kul och höra hur lika de verkar vara i humör och temprament  , även hon svart och bukfläck!! det är rätt kul, jag vet inte hur många som har undrat över denna bukfläck:-) är det en gammal skada?? osv...men Marwin har en större bukfläck under magen som ser ut som en stor fläck måla färg som har blivit kastat upp under magen:-) Mirco är rätt lik sin far:-) eller vad tycker ni?? Marwin är lite rund här enligt Agneta:-)Lite bilder här under......

  Här ser man lite av Mircos bukfläck:-)

  Här är Mirco bara 9 månader och leker med sin bäste vän Jasper som är shetlandsponny:-)   Mirco hösten 2009:-)    

Marwin 942, 2008 i februari när vi hämtade Mirco ute på " Sjövillans hingststation & stuteri" på Ekerö :-)en jättetrevlig hingst:-)Ni skulle ha sett denna kille i rörelse!! helt otroligt vilket steg han har:-)!!!Marwin har vinster och placeringar i internationell Svår Grand Prix-hoppning. Bl.a där han vann WC-kvalet i Argentina Grand Prix CSIO 160 hoppning med Helena Lundbäck på ryggen.Till sina hoppmeriter har Marwin segrar och placeringar till och med MSV dressyr:-)

Skulle inte tveka en sekund och köpa en häst efter denna hingst:-) Jag har ju en :-)!!

Av Marlene Hedberg - 22 mars 2011 11:11

Jag tror jag måste i väg och köpa mig broddar till dojorna själv också, det är inte bara hästar som behöver nu:-) Det är is över hela gården så jag hoppas det tinar rätt snabbt med mera sol  .

Jag började igår och vår städa lite i sadelkammaren....fy vilka saker man har !!! det är grejor för 10 hästar tror jag  . Jag gjorde en täckes rensning i höstas men jag tror jag måste göra en till!!! och snart kan man packa undan vintertäckena. Till helgen så ställer man ju om klockorna till sommartid så då åker vintergrejor bort...rumpvärmare och sånt onödigt tjafs som tar plats, jag tycker om att ha ordning och reda och var grej på sin plats så man hittar och att Magnus hittar när han ska ta fram nån ny grimma eller täcke så ska han vet vars han hittar dem:-)

Idag ska jag ut och rida på vägen och miljöträna Mirco lite hade jag tänkt:-) det brukar gå bra med tanke på trafiken som går här utanför.-) men igår så hoppa han till för nått och jag vill veta om det var situationen eller bilen??

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards