BLOGGEN

Alla inlägg under februari 2012

Av Marlene Hedberg - 25 februari 2012 10:16

Idag så känns det mindre bra :-( jag har feber tror jag ...och ont i nackmusklerna men jag undrar om jag inte ska ge mig på en skritttur med Mirco, Nadja är här och ska rida Zoogo:-)

Av Marlene Hedberg - 24 februari 2012 14:02


Idag så har Fabian hjälpt mig att longera den lilla killen i stallet:-) och sen fick han åka lite barbacka på han..det var mest kul tyckte Fabian när Jasper gjorde nått bakutsprång i volten :-) alltså när jag longera....

 
Av Marlene Hedberg - 24 februari 2012 13:59

Horze Ricky fleecetäcke

Horze Ricky fleecetäcke 489:- på Horzea:-) lite halv häftigt...sticker ju ut om inte annant.

Horze Garda grimma

Den grimman till...snyggt!! också från Horze

Av Marlene Hedberg - 23 februari 2012 21:05

Det blev ingen ridning idag för jag hade för ont i ögonen i solen:-(( så vi körde vårt pass i kväll i stället och det blev longering:-) med chambongen på:-) gick rätt hyfsat ikväll...han är lite stel i högersidan.Det läste sig med att jag böjde igenom han i skritten med pisken som skänkel och linan som innertygel:-)  

Av Marlene Hedberg - 23 februari 2012 14:32

Lädergrimma från HV POLO

Har hittat lite nya saker som står på min önskelista när jag fyller år...HV POLO lädergrimma 799:-...sååå snygg!!


Exlusivt träns Wednesday från Hervé Godignon 

Exlusivt träns Wednesday från Hervé Godignon 2495:-..Lite väl dyrt men så snyggt det också:-)



Av Marlene Hedberg - 23 februari 2012 10:56

Jag har troligtvis fått ögoninflamation!! det värker i ögonen och gör ont!! jag kan inte minnas att jag haft det men mina misstankar går åt det hållet eftersom vi haft det på jobbet och det smittar som tusan det där:-((

Jag hade tänkt ge mig på lite last träning idag tänkte jag...först ska jag rida en sväng om jag kan för det gör ont i ögonen i solljuset....djädra skit!! ja skulle haft lektioner i kväll också men det har jag fått ställa in:-(

Hittade en busbild sen Mirco var liten!! inte så länge sen tycker man men han fyller 5 nu i april:-)eller han är redan 5 för hästar fyller år så fort det blir nytt år:-) 


Av Marlene Hedberg - 22 februari 2012 07:49

Nu till morgon kommer Marica och ska sko Mirco :-) vill bara säga det att hon är en otroligt duktig hovslagare!! så de som inte har henne BYT NU!!:-))))  

Det är inte bara jag som tycker det utan mina hundar älskar henne.-)) 


Av Marlene Hedberg - 21 februari 2012 19:41

Ikväll så red jag med sidepull...? ja det gick så där ...han blir väldigt känslig för tyglarna för då blir det tryckpåverkan istället på norsyggen och det är han inte så jättevan men innan slutet så gick han fint i traven ...det blev bara en galoppfattning i vardera varven och där tog han några travsteg för många för att vara helt godkänd fattning men det gör inget för jag har rätt mycket snö i ridspåret också så bara det gör det svårare för honom att balansera upp sig men det var som sagt godkänt:-)  han är stel i högersidan så ikväll blev det en hel del volter så det blev bättre...när jag rider på bett så biter han tag i höger betthalva och det spelar ingen roll vilket varv han går i så är det den sidan han körvar med så jag bråkar inte med han...vill ej skapa onödiga problem!!vill bara att han ska ta högerskänkel bra och då när han gör det så släpper han i bettet också:-)vill inte att han ska focusera på munnen/bettet.

 Han har lite problem med sina tänder och sliter tyglarna ur mina händer och körvar på slår med läpparna och är väldigt missnöjd när jag rider med bett, ändå har jag försökt byta till olika men det fungerade bäst med detta alternativ för tillfället...sidepull...jag tror att jag ska inte kräva så mycket av killen nu på ett tag när han har så i munnen för det lär ju gå över på en stund, bara rida ut och ha skoj!!:-)...Jag ska ringa Sara E och höra när det var hon skulle förbi Åsele hon skulle det nämligen nu i vår så vem vet det kanske skulle passa att hon kommer förbi och kollar Mirco och Jasper tänder:-)  

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards