BLOGGEN

Alla inlägg under september 2011

Av Marlene Hedberg - 12 september 2011 11:06

Ledig nu i 2 dagar och det känns bra och Leja är lite krasslig så då får hon vara hemma och kurera sig när jag ändå är ledig så kanske det inte blir nå VAB dagar senare i veckan:-) .

Det är så blött här på gården ...jag är så less på denna gegga !!! skulle kunna flytta härifrån bara för denna geggmark.-((hästarna får gå och trampa i 2dm gegga i hagen och det är inte så bra. Vi fyller på sand lite nu och då men det är som det försvinner genom marken...ridspåret är en katastrof!!!ingenstans att rida dressyr på, längtar tills han ringer från Norrtrailer och säger " Nu är den här transporten" så jag får börja träna och åka i väg till klubben och till Ida:-))Tror jag ska plocka med mig Zoogo nån gång också:-) om jag får för Jessica...men om jag känner henne rätt så är det nog inga problem:-)  

Av Marlene Hedberg - 11 september 2011 19:32

Nu finns det en gästbok i menyn  så nu är det bara att skriva om ni har lust:-)

Leja i gammelbyn i Luleå. Lotta:-)


             

Av Marlene Hedberg - 11 september 2011 16:16

Whitaker grimma 229:-) på cheval ridsportUnion Jack flag grimma från Whitaker

Allrounder Combo Style vintertäcke från Schockemöhle

Allrounder Combo Style vintertäcke från Schockemöhle 1 399:-

GG2 - JW Gripper Gloves - ADVANCED gepp från Whitaker
 
GG2 - JW Gripper Gloves - ADVANCED gepp från Whitaker 379:-
Schabrak Silicone 2011 från John Whitaker

Schabrak Silicone 2011 från John Whitaker 549:-

Schabrak Silicone 2011 från John Whitaker
Waffle polo benlindor från Whitaker
Waffle polo benlindor från Whitaker 259:-
Av Marlene Hedberg - 11 september 2011 12:07

Idag så har Magnus varit ute och röjt runt stallet och diken för det har växt så mycket, så det blev så fint , han har även kört bort lite skit så högen blir mindre och mindre:-))

Själv så har jag hunnit gjort en del, städat inne och mockat ute i stallet, friserat Agnes och Ebba:-) Nu ska jag ut och fixa med stolpen!!Stor rumpan:-))  

Av Marlene Hedberg - 10 september 2011 21:14

Campa har slutat löpa nu så det känns skönt för det är ett evigt passande men det har gått riktig bra denna gång :-) den har som lärt sig att de FÅR INTE!!!    

 

Av Marlene Hedberg - 10 september 2011 20:50

Ikväll så var vi ut på en efterlängtad skritt tur på 35min   , vi träffade på timmerbilar och bilar med släp och en BUSS det var första gången men han brydde sig inte ett smack av nått fordon:-) känns skönt, han är ju i princip uppväxt bredvid en storväg som det går stora fordon på så han ska inte vara rädd. Sen när vi for hemmåt så mötte vi en bil som körde med hellyse på ända inpå!! Mirco spände sig lite men tänk vad billister kan vara dumma!!!det kan hända att en del hästar gillar inte att få starkt sken i blicken...man bländar av om man möter folk som går och helst när människorna sitter på en häst. knäppskallar!! sånt där kan reta mig till vansinne....   

Det var inget kostigt idag när vi skulle sadla eller rida inga sparkar mot magen eller nått annat fyr för sig:-) peppar peppar....ta i trä:-)

               

Av Marlene Hedberg - 9 september 2011 14:17

Ja då fick man åka hem vid lunch idag...de ringde från skolan och sa att Leja var sjuk:-(( så jag åkte och hämta henne och Fabian.

Ja och regnet fortsätter bara att vräka ner fast idag är det lite små uppehåll allafall,

Jag skulle behöva göra klart hagarna ute....bara det kunde bli bättre väder..:-)

Av Marlene Hedberg - 8 september 2011 21:39

I förrgår kväll så hade vi besök på bron hemma..vi har en stor trälåda på bron , tänk er en havrelåda som du sågar upp ett håll i på sidan och där i har jag gjort gosigt för katterna att krypa in i när inte vi är hemma. Jag har även 2 skålar med mat däri...då jag skulle ut med hundarna på kvällen så stormar Roy ut genom dörren och far runt på gården som en tok!! så jag sa till magnus att det måste vara nå vilt i närheten?? mycke riktigt det var en räv!! i katthuset !! Roy stoppar in huvudet där och flyger på räven!! hej å hå !!...då fick jag rycka ut jycken och kolla för det väste och levde om där inne... sen såg jag en liten räv. Den var inte stor, kan har varit en årsunge:-) ja jag tog ju in hundarna och försökte jaga bort räven, den stack i väg  när jag stängde dörren och jag passade lite för att jag skulle se om det var en skabbräv, och jag tycker att det såg ut som en liten räv med smal svans med det var ju skumt ute så man såg inte så mycket...hoppas inte det är skabb i huset nu:-(( har ej märkt nått men jag ska ringa Malin ändå tänker jag för att kolla upp dem:-)

Idag när jag skulle hem och rasta hundarna på lunchen så känner jag när jag närmar mig bron att det luktar så stark och äckligt från bron, då hade skivan som jag satt för hålet på lådan glidit åt sidan och vilken stank!! så den lådan är väck från bron nu:-) det var synd för det var en fin "kattlåda".

         

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards