BLOGGEN

Alla inlägg den 21 september 2011

Av Marlene Hedberg - 21 september 2011 22:07

Ja är så trött på denna gegga här hemma kan ej träna Mirco som jag vill, gillar inte att jag måste rida på dåligt underlag då det bara är skitunderlag i hagen också!! Vet inte hur jag ska göra får att få till det i spåret...??? ja jag får vänta med att rida dressyr:-(( snart måste han ringa från Norrtrailer så jag får hämta min transport:-))) så jag kan börja träna lasta och in och träna på klubben. Jag kommer att åka in minst 2 ggr/veckan nu under vinterhalvåret för det är så mörkt på kvällen och man har inte lust att sitta och rida efter vägarna när det går så tung trafik.

Hur som helst så longerade jag killen med longersystemet och det gick riktigt bra, han var lite ofukuserad på mig i en början men det artade sig på slutet.

Vi hade lite pressening träning också, han fick gå över presening och sån där vit balplast hade jag en jättestor bit av som han traskade över också. Jag har börjat trick träna lite så han ska tänka lite själv och lita på mig, det är rätt kul så jag tänke att jag skulle lära han att buga  jag gjorde det med min förra shettis:-)

Sen passa jag på att rida Fame när Jessica fråga om jag ville prova ...jättekul var det, en fin skritt och bra trav så det känns att hon inte har gått på travet för hon är mycket mer balanserad i ridningen än vad Zoogo är:-)än fast hon är gammal, men hon är tävlad i hoppning och dressyr så jag tror det finns lite att plocka fram där och barnen kan nog lära sig en hel del från henne. ang Zoogo så är han inte riden så länge så han kommer att fixa det galant han med:-)) 

 

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards