BLOGGEN

Alla inlägg under februari 2011

Av Marlene Hedberg - 12 februari 2011 19:18

  Min man fyller år idag så det var upp tidigt och fixa med fika och paket på säng!! , barnen gillar att överraska en med fika..:-)

Jag har jobbat hela dagen och sen hem fixa med tårta och lite mys med familjen.

Nu ska man ut och kolla till hästarna och  ta in dem för lite omvårdnand och pyssel sen blir det inte så mycket ikväll.

Ska fixa med en sadel som vi ska prova på Bella imorgon.

Av Marlene Hedberg - 11 februari 2011 17:47

Kallt men soligt  , det är fina dagar men det går ju inte rida när det är så här kallt, imorse hade vi -30 så hästarna fick stå inne och äta frukost lite längre..

Mitt upplägg för ridningen spricker !!!   jag hade tänkt att man ska va klar snart för lite ridhus träning men man får börja åka in ändå:-) ska kolla när det passar när man kommer för hon rider själv på dagarna och kvällen ska visst passa bättre men jag vet att Bhk är där och tränar också vissa kvällar ...får kolla upp det:-)

 

En liten kille som gärna vill ha en egen skoter   

  

Det går ju inte ens köra skoter när det är kallt ute!!! vad ska man hitta på då?:-)

Här är lite foton på min fina katt tjej...så go kisse:-)  

Jag fastnade i fotogallerian och hitta några svartvita kort som Magnus tagit på barnen och de är härliga... en sommar kväll  i sandtagen, där gillar även hundarna att springa i sanden upp och ner.  

Ända upp ska jag mamma:-)   

Kämpar och kämpar och Roy är med hela tiden...:-)  

 

Längst upp på toppen!!! å ropa på pappa ...kom då pappa!!!:-)Mina barn det är det bästa jag har    

Gud vad jag längtar tills det blir sommar sol!!  

Av Marlene Hedberg - 10 februari 2011 18:46

Det blev en häst hem  i transporten idag  det var en fräsch 18 åring till häst, torra fina ben och inga gallor alls!! det är inte varje dag man ser en så fin äldre häst. Hon var lite muskelfattig men det går ju att bygga på, så Sofie var glad att hon var så fin  Lycka till!!!!

Av Marlene Hedberg - 10 februari 2011 09:28

Ja snart bär det iväg till Lycksele för att titta på häst, ska bli kul! det är alltid lika kul att åka och träffa hästmänniskor  och se andra stall och hästar . Hon gick igenom besiktingen igår och hon har fått nya vinterskor på sig i måndags då, det kan ju inte bli bättre.  

Sofie hon är så förväntansfull för hon kanske blir häst ägare nu!!!

Av Marlene Hedberg - 9 februari 2011 08:08

Ja man blir ju inte förvånad att det är kallt och nu på morgonen så är det-22.5 så där försvann den ridningen då som jag hade tänkt hinna nu innan jag ska på jobbet:-( Tur att jag han rida i går så då får de stå och vila idag då. Jag tycker att det har varit alldeles för många gratis vilodagar för hästarna i vinter just för kylan.....snart så blir det väl bättre.

Lite kaffe sen ut och mocka stallet, sen är det jobbet som väntar på en.

Imorgon så blir det kul att få åka och titta på häst i Lycksele, lagon sväng att åka och titta på häst  

Av Marlene Hedberg - 8 februari 2011 12:14

Hält fri!!! Zoggo gjorde sin besiktning idag för att få bort reservationerna på försäkringen så hon kan få ut för "hälta" om han skulle bli halt i framtiden , så nu var det klart!!! passade på att fråga vet ang Jaya för hon är dålig i magen till och från så nu ska jag göra ett träckprov och kolla även stora blodmasken så hon inte är sjuka pga det...att hon har mask. Jag tycker att hon är som slö ibland och väldigt bukig i magen och det var hon när vi hämta henne och visst det har minskat men hon är ändå "uppsvullen "som tycker jag och hon får inte mycket mat, ca 6kg hö och 1dl musli musli morgon och kväll....hon motioneras nästan varje dag så lite mat behöver hon....så jag skulle vilja se en minskning på magen...kolla levervärdena ska jag gör också om det blir aktuellt för köp. 

Har varit ut och mockat stallet klart så nu är det motionsdax för ett par hästar, få se vilka det blir idag. Det är så fint väder idag...man får ju förhoppningar att det blir vår och sommar i år också 

Av Marlene Hedberg - 7 februari 2011 21:32

Idag så var det upp med tuppen än fast man är ledig, Leja skulle med skolbilen :-) tänk att min tös fyller 7 år i år!!! helt otroligt!!

Ja i dag så har jag lasttränat Mirco så att han inte ska va så främmande med att kliva på den när vi ska åka in till ridhuset och börja kuska runt!! men först så gick vi en promenad i skogen(miljöträna) och sen på stora vägen i hopp om att vi skulle möta på nå tyngre bilar än personbilar men icke!! han är inte rädd för nått.. än...peppar peppar!! Gick till brevlådorna för att kolla posten, sen på väg tillbaka så mötte vi Helenas flicka Veronica tror jag hon heter...blandar ihop tjejerna  med lill tösen å`rockard och det brydde han sig inte om...tittade bara nyfiket!!

Så han skötte sig bra idag  Ikväll så fick Jasper och Jaya hoppa lite kavaletti i linan och de tycker det är kul!! Jaya är duktig hoppare än fast hon är lite rund om magen...

Jag har betällt en longergjord till Jasper så jag kan jobba han lite mer seriöst med inspänningstyglar och han för jobba på töm också. Han är så lättlärd, man kan kanske lära han lite livaad!!!  

På torsdag ska vi i väg och titta på häst i Lycksele jag och Sofie så det ska bli kul!! det blir väl att hästen ska med hem men man vet ju aldrig!! det kan ju va ett ök!!! men det låter bra vad ägaren säger och Sofie är förväntansfull!!! jag förstår henne också, första hästen och allt:-) Hon får ju ha den på prov och det är bra då hinner man känna efter:-) KUL!!KUL!! att fler skaffar häst...men snart finns det inge stallplatser nånstans så man kanske ska bygga ut och hyra ut:-)

Roy fick sig ett träningspass i kväll på plan också och han är så taggad....!!! undra om man ska träna igång lite mer seriöst och ta sig i kragen å tävla i år. Det är på gång en träningsgrupp för de som vill tävla så man kanske ska haka på!!!   Ja hur mycket ska man hinna med igentligen. ....man blir kluven ibland:-)

Ledig i morgon med och då blir det hästar för hela slanten!!!  man är lite hästgalen!!!

Hörs i morgon

Av Marlene Hedberg - 5 februari 2011 22:44

JA!!!Mirco var ej varm i bakbenen ikväll så min lera har gett effekt!!  jag önskar att jag hade en spolspilta så man kan kyla av benen efter ett pass...men lera går ju bra det också men det är bara lite mera kletigt. Imorgon ska vi ut och miljöträna han på andra marker:-)

Nästa helg då ska jag åka och titta på en häst!!! nu händer det grejer!!! nä inte till mig utan till en annan hästtokig tjej!!  


Nä nu är det natti natti..  .ska jobba i morgon men först ska jag hinna med hästarna på förmiddagen.

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards