BLOGGEN

Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Marlene Hedberg - 4 februari 2011 19:04

Idag så får hästarna bara lite omvårdnad med rykt och lite puts Jayas sele mm.

för igår var det lite tuffare för tjejerna:-) Jaya fick jobba med risslan bakom sig och en travrunda på en timme med skritt var femte minut, hon har bra kondis damen...det var nog första gången som hon var svettig.

Man får klä på sig ordentligt när man ska ut och köra för det blir kallt!! än om det bara är några minus grader...men kul är det !! ska köpa en rockard till denna dam så vi kan köra året runt.  

  

Pepsi hon fick sig en tur i skogen på våran fina ridväg, där möter vi ju på Helena och hennes hästar emellanåt och det är ju spännande tycker hästarna att det finns fler i skogen  .Deras unghäst är så fin!!och stor har han blivit!!  Jättefin! Helena, långa fina ben skulle nog bli en rätt bra hopphäst...vad tror du?     k  

Här är det en svettig Pepsi:-) hon har rätt mycket päls så jag ska nog ta en klippning på henne  

   Här var vi på väg ut...  Mysig häst denna Pepsi jag bara storm gillar henne  

Hundarna blir ju jätte glad när matte kommer hem från ridturen, det är ju som dom trodde att man aldrig skulle komma hem igen...tänk om man kunde ta med dem men det är som sagt andra hästägare som rider där jag rider och deras hästar kanske inte är van hundar och människor som kan blir rädda när man har hundarna lösa.  

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards