BLOGGEN

Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Marlene Hedberg - 2 februari 2011 22:20

Det blev sent innan jag kom igång med hästarna, de var ute till 19.30 sen in och rykta....på med gjord och inspänningtyglar och ut i spåret  Ikväll tyckte Mirco att det var jobbigt!! fick jobba på i stor och liten volt, kort trav och ökad trav på rakare spår. Han jobbar verkligen och vill kämpa men när vi ska jobba i galoppen så händer det att det blir nån korsgalopp då och då och det tyder på att han orkar inte bära sig riktigt än:-) men det är bar att fortsätta träna. När han var riktigt varm så fick han trava över några bommar som då gick väldigt bra :-)!!! hoppas hoppas att denna häst blir vad jag önskar mig.

Det är alltid ett lotteri att skaffa ett föl och hoppas på att det ska bli bra, jag har gjort det en gång tidigare och det blev bra men det här är en helt annan hästtyp och lugnare i sinnet än vad min förra häst var, så det kommer att bli mycket bättre Plus !! att jag lärt mig vad man inte ska göra.

Jag har inte behövt bli arg många gånger på Mirco och det är så skönt:-) att slippa bli det för det förstör så mycket av ridningen och man måste bråka halva tiden man rider.

Ja man längtar tills man ska ta första språnget över ett hinder och det blir förhoppningsvis snart!! jag tänker kontakta Per-Erik i Övik tror jag och höra om han håller på med hoppningen fortfarande för han är riktigt duktig!!

Vi tog ju hit han till klubben för ett antal år sedan så jag ska kolla om det är fler som är intresserad. Tänkte hoppa in han själv på hinder typerna och sen rida då för någon annan instruktör, jag har ju gått hoppinstruktördelen för Erik Berggren från Flyinge i Vännes  så det diplomet har jag ju:-) så jag ska väl klara den biten med inhoppningen själv  

Nä nu är det natti natti!!  Imorgon händer det grejer!!!  

 

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards