BLOGGEN

Alla inlägg den 24 februari 2011

Av Marlene Hedberg - 24 februari 2011 22:06

Ett pass till...Det blev ett longerpass med chambong för Mirco i kväll var som sugen och se hur han tog det nya bettet i munnen och han gillar sitt nya gummibett  sen är det skönt för han att få ett mjukare bett i munnen när han har besvärligt med sina tänder..

Pepsi hon fick sig lite ledträning och back övningar:-) hon vill gärna inte backa när man ber henne ....testar...testar:-) men det går mycket bättre för varje gång vi tränar..

Av Marlene Hedberg - 24 februari 2011 15:11

Imorse när jag skulle ta ut hästarna så upptäcker jag att Mirco har bara två sömmar kvar på en bakhov...hm..ja då var det bara att slå dit två nya på var sida skon:-) känns bra att man kan fixa sånt själv utan att behöva ta hit hovis:-) Det är 8 veckor på måndag så det är dax att sko pållarna. Jag brukar sömma om ibland just för att slippa att det blir en tappsko, helst här på våren och hösten för det är så geggigt i hagarna!! tror det är bättre i vår då vi fyllde på med massa sand här och var.  

Jag trodde jag skulle få upp värmen när jag mockat åt hästarna men nej!!inte då:-( jag fixade lite i sadelkammaren för att få värme i mig, hade tänkt ta mig en ridtur på Mirco men jag tog en promenad på en 30 minuter i stället för att få värmen i mig men inte ....jag kanske håller på bli förskyld kanske....

Ja han var pigg Mirco ! provade att trava lite bredvid matte   men det fick han inte,.han kan göra lite språng ibland och det vill jag inte när man går nära han:-)men det gick bra inga skyggningar och bilar det bryr han sig inte om. Jag tror att ...de har haft hagen nära vägen sen han var liten och där går det tung trafik varje dag så han har blivit härdad  

Efter middagen idag ska jag in på klubben och hjälpa Jessica med Hälge, ska bli intressant. Jag tycker alltid det är lika spännande med nya hästar och dess egenheter, alltid lär man sig nått nytt...man har hållit på så länge men man blir aldrig fulllärd!!!:-)

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards