BLOGGEN

Alla inlägg under januari 2012

Av Marlene Hedberg - 5 januari 2012 21:45

THERMOTIC® Warm and rain Legs

THERMOTIC® Warm and rain Legs

Warm and rain Legs är en nyutvecklad produkt från Thermotic®  Mycket varmt, lätt och smidigt i neoprenmaterial för många olika fritids - och yrkesverksamheter/aktiviteter med full rörelsefrihet oavsett aktivitet. Värmer mage, lårens framsida och knän. Varmt i både vått och torrt

Används utanpå eller innanför alla typer av ytterkläder

  • Mycket varm och smidig
  • Värmer mage, lårens framsida och knän
  • Absolut vatten och vindtät
  • Superlätt, mjukt och smidigt, väger endast 150 gram (storlek M/L)
  • Full rörelsefrihet - stretchade band
  • Lätt och snabbt att ta av och på
  • Justerbart
  • Smuts och oljeavvisande
  • Torkar snabbt
  • Finns i färgen svart
  • Svensk design och tillverkning

Utmärkt vid t.ex Ridning, trav, kanot, rodd, slalom, löpning, promenader, cykelturer, MC-, ATV-, EU-, mopedåkning och andra utomhusaktiviteter

Läs mer om materialkoncept samt skötsel- & tvättråd.

Finns i färgen svart

Storlekar:

XXXS/XXS (under 155cm)
XS/S (ca 155-170cm)
M/L (ca 170-185cm)
XL/XXL (över 185cm)


Pris: 590 SEK

Det är ju oftast låren man fryser och om rumpan och på vintern rider jag med fårullspadd på sadeln och det är varmt http://www.thermotic.se/och gossigt så jag skulle vilja ha nått på låren också:-) så det här är ju ett bra alternativ.

Av Marlene Hedberg - 5 januari 2012 14:12

Jag och Nadja var ut med Zoogo och Mirco efter en väg i skogen och det var ju inte plogat så det var lite jobbigt för dem...men de var inte jätteljupt för i normala fall så bruka det vara uppplogat :-) men de fick jogga på i trav och galoppsträckor också så Mirco kom med sitt första bakutsprång och nu i eftehand när jag tänker så var det nog för att  han   tyckte det var så kul!!!att få galoppa:-))

Zoogo galopperade nog för första gången ute med Nadja idag och det var skoj tyckte han även Nadja tror jag:-))  

Av Marlene Hedberg - 4 januari 2012 22:15

Ikväll så blev det sent i stallet men jag har gjort en plan ang Mircos utbildning och ridning per vecka så den ska följas än fast det blir sent:-)

Han går nu 4 dagar i ridning och en dag i longering eller tömkörning sen har han 2 dagar då som han vilar och smälter in det hela:-) Av de 4 dagarna så vill jag helst rida ut 3 dagar av dem och en dag dressyr inne på ridplan, sen rider vi ju dressyr ute på vägarna också, flytta sidvärts öppna, träna galoppfattningar.. sluta mm...tänk Ulla Håkansson som nästan bara rider ut på sina hästar och har varit i världseliten så länge och hon menar på att hästarna lär sig mer rätt ute efter en härligt skogsväg än inne på ridplan för det kan bli för mycket onödig "broms" på hästarna och helst då unghästar som ska lära sig nya moment i ridningen.

Mirco har lärt sig allt han kan ute i skogen och på just skogsvägarna och sen checka man av vad han har snappat upp inne på ridbanan och sen ut och finslipa i skogen igen:-))  

Linslusen:-)

Av Marlene Hedberg - 4 januari 2012 10:15

Tänk va skönt ...snart får man gå till jobbet:-)) man ska vara glad att man har ett jobb i dessa dagar men oftast så suckar man och säger jaha nu är det jobb igen!! men men jag har ett bra jobb och trivs jättebra:-))

Nu var det mockat och klart i stallet så i kväll när jag kommer hem ikväll så blir det motion för Mirco.    

En kille som gängtar att få köra skoter, en bild från ifjol:-)) 

    

Av Marlene Hedberg - 3 januari 2012 22:50

Ikväll så blev det ett pass på ridplanen, han var lite stel fortfarande sen i förrgår:-) så det blev voltarbete och lite länga steglängden på långsidan. Han fick göra en lite volt på ca 12m i diameter i början av långsidan sen fick han sträcka ut sin kropp och länga steglängden på resten av långsidan sen vända över ridplan på andra långsidan och noga med halvhalten innan varvbytet och samma sak i andra varvet:-) det gjorde han bra med det tog några volter och ökningar innan han var mjuk i sidorna....

De vill gärna länga på steget när man kräver en lite mindre volt och sen låter de öka, när de blir mer och mer erfaren så kan man minska volterna:-)

Sen tränade vi galoppfattningar i nedsittning med inte så mycket focus på skänkeltryck utan mer se vad som händer med att flytta fram inner höft bara och det gjorde han bra i höger varv meddans vänster så fick jag trycka till lite mer med ytterskänkel, felet man oftast gör är att man trycker mer med innerskänkeln och tror att de ska fatta galopp bättre med det gör bara att du sätter hästen ur balans och gör så att hästen ej blir fri i inner framdel för att kunna komma fram i galopp...så sätta sig och förbered för fattning, halvhalt...fram med inner höften tryck till med ytterskänkel samtidigt lätta lite i innertygeln så blir det fina fattningar och vill de inte fatta så på med förstärknings hjälp...smacka eller pisk:-) fungerar då på MIrco:-)  

Av Marlene Hedberg - 2 januari 2012 22:11

Ikväll så blev det en promenad på 25 minuter för mig och MIrco för vi han inte med så mycket mer för det var snöskottning och höbalshämtning och barn och sånt ....ni vet :-) och Mirco var rätt spänd i musklerna sen i går så en promiss och en rejäl rykt med alla borstarna så då fick han en bra massage på kroppen:-)

Go´natt!!  

Av Marlene Hedberg - 1 januari 2012 17:44

Jag har ju som bytt till mig en ny hårfärg!! så jag har en rödaktig ton nu:-)tycker själv att det är en riktig snygg färg!!

 

Av Marlene Hedberg - 1 januari 2012 17:17

     

  Jag och Nadja var ut med Zoogo och Mirco bort efter Borgenvägen och det var så himla kul!! hästarna var taggade...helst Zoogo:-) idag så fick de galoppera en hel del i omgångar varvat med skritt, trav och galopp i omgångar eller Zooga han travade snabbt i stället när det var galopp! och det gick undan kan jag säga !! hej och å hå var det gick :-))) Mirco han gick bakom i fin galopp och ville inte riktigt dra i väg alls ...han har inte fattat att man kan springa fort!! men på hemvägen så höll jag medvetet tillbaka han så Zooga var en bra bit framför och då smackade jag på han och då sprang han så benen han inte med riktigt och öronen spetsade hela tiden..jag har inte ridit så fort på killen förrän idag:-)) så himla kul!! och det tyckte han också         

Det blev lite mörka bilder än fast det var mitt i dagen när vi red..hade lite fel kamera med mig ...lilla olympus:-))

Nästa gång ska jag filma när Zoogo sticker i väg i trav så ska ni få så hur fort det går!!


Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards