BLOGGEN

Alla inlägg den 10 mars 2012

Av Marlene Hedberg - 10 mars 2012 22:08

Idag så skulle vi last igen tänkte vi men det ville inte Mirco!! vi höll på i 2 timmar och han ville inte!!! dj.....tänkte jag:-( ja man ska inte tänka så men jag kan inte låta bli....jag skulle inte ha lastat han nån fler gånger innan onsdag men nu är det gjort och nu måste jag få igenom det en gång till med att få in han...han går in om det är fritt fram för att gå igenom och då spelar det ingen roll om Zoogo står där eller ej men så fort jag sätter dit bommen där fram och att jag måste krypa under den när han ska ända in så backar han ut och då hinner man inte få igen bakom han...jag får försöka stå kvar så länge det går men jag är rädd att jag får en häst över mig om jag står innanför bommen med han när Magnus stänger bakom han...jag ska prova i morgon att ta bort bommen fram och stänga rampen och gå ut dörrvägen istället...det går inte ha bommen där och gå ut via dörren då går han inte in utan vi har varit tvungen att ha rampen öppen som dragplåster till han ...men det har han genomskådat nu...rackarns häst!!! Lyckan varade kort:-((( jag blir så less på detta...jag vill ju inte hålla på och lasta" ihjäl"han heller så han får smälta det hela med transporten...men jag vet inte...man kanske ska försöka sattsa på att åka till Lycksele för att få hjälp av John Moore, han kommer i April visst:-) men häst platserna är säkert redan uppbokade.....Hjälp!! jag tar imot all hjälp jag kan och tipps och förslag på hur jag ska göra?????

Av Marlene Hedberg - 10 mars 2012 14:40

Ja nu har man nästan mockat ur Mirco och Jaspers hage med skit:-) så nu behöver man bara hålla undan det som kommer dag för dag. Mirco var väldigt social och skulle hjälpa till om han kunde tror jag:-)

       


Sen började jag med Zoogos och Fames hage för den ser för hemsk ut !! skit som tinar fram för hela vintern, även där Zoogo han vill hjälpa till även han:-) han stal krattat och gick i väg med den!!! Rackarns häst!!:-)

Nu har man gjort sitt dagsverke för idag förrutom vi ska åka en sväng med hästarna idag också ...då blir det 3 gången:-)) vi ska åka en liten längre sväng idag:-) Själv så känner jag mig bättre idag...första feberfria dagen !! på flera dagar så det känns bra men nu drabbades Fabian av magsjuka i natt men det gick över tills morgon för då ville han äta frukost:-)

Så här soligt och fint var det på förmiddagen men nu snöar det stora lapphandskar ute!!!kolla bilden här!!    

   

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards