BLOGGEN

Alla inlägg den 31 januari 2011

Av Marlene Hedberg - 31 januari 2011 20:58

Jag ikväll så red jag och Jessica då ute på ridplan och det var ju nå läskiga bommar som stod upp mot staketet!   OH !! va farliga de var och risslan hade ju bytt plats och det låg en fladdrande presenning på den:-) de är så roliga hästar...idagsljus så går det bra men det var ju lite mörkt i ett hörn då där de stod upp mot staketet och det var läskigt...men det gick ju bra innan ridpassets slut så gick båda hästarna över bommen på marken utan problem:-) och resten var inte farligt heller.

Resten av hästarna fick ha en vilodag idag, de har gått varje dag nu och helgen var det långa pass också:-)

Jag och jyckarna gick på en promiss i mörkret:-) jag gillar att vara ute och gå i mörkret och skogen för det blir som just efter en stund, ikväll blev det vägen halva sträckan.

Sen fick jag för mig att jag skulle springa halva sträckan!! och gå hemvägen....snacka om att man har dålig kondis!!!   man ska skämmas!!! jag fick inge ont i min fot heller så nu är det bara att börja springa och promenera igång :-) Jag ska till läkaren på onsdag och kolla, sjukgymnasten sa att det kunde vara en "stressfraktur"för ibland gör det ont som fa.... och jag kan knappt köra bil och när jag rider så har man ju stigbygeln precis där det gör som ondast.. men det finns ljus i mörkret:-) jag kunde ju springa  


Jag hitta de några bilder på min gamle Emil  när vi var till ridhuset för träning en helg.   Emil ( varmblod) snygg va?Nu betar han på de" evigt gröna ängarna "då hans bakben inte höll längre...

Lite suddiga bilder men han var en av en härligaste varmblod jag ridit och han var riktigt fin för att vara ett varmblod...jag har inget imot den varmblodiga travaren men de är en omställning för dem att bli ridhäst.-) och de brukar vara väldigt villiga på att lära sig den nya konsten att ha en ryttare på ryggen.

Ska bli kul att följa Zoogos utveckling för han har potensial att bli en fin ridhäst:-) eller hur Jessica ?  en pigg och nyfiken häst:-)

Nä nu ska men snart isäng så har`e gött!! en dag i morgon också ...jag är så taggad av att få rida min lill kille!!!hoppas allt går som det ska.  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards