BLOGGEN

Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Marlene Hedberg - 29 januari 2011 21:21

Idag så blev det en lungn träning för Mirco vi tränade avsakningar och igångsättningar...gick bra med avsaktningarna och när vi ska gasa igång så tar det lite för lång tid men men ...det blir bra tillslut:-) han är bara ung än och hanhar stått rätt mycket så det är nu det gäller. Jag har lagt upp en träningsplan så vi får se om den håller  man vet ju aldrig, allt kan ju hända med skador och sånt.

En liten väl mörk bild av oss i träning men man ser ju lite grann...

 

Han var lite mer trött idag och gick inte lika avslappnad och fin men han har fått jobba lite mer de senaste dagarna, han blir aldrig bråkig när man rider lite trög men det har nog med att göra att han inte har fått den rätta bjudningen i ridningen än och förstått vad jag menar med allt och då blir han lite frågande istället. en otroligt kul häst och rida. Det är en fördel att rida ute jämnt och inte sitta i ridhus,  de blir väder tåliga...vind och regn och sånt som kan störa bekommer inte han.Sen är han då orutinerad i ridhuset istället men det är lättare att träna upp  .Sen en sak som är nyttigt och det är att se sig själv rida på bild eller film !!! fy vad fet man är:-) nä nu måste jag gå ner i vikt...träna!!.. så det blev en längre promenad med hundarna i kväll än vad de bruka få på kvällen och det blev de glada för:-))

Sen hade vi ju ridning i dag och hästarna skötte sig exemplariska :-)   och de som var här och red var nöjda och glada   , så kul när det går bra.

Nu ska man ta krypa ner i soffan och se en film...få se hur länge man är vaken  



Av Marlene Hedberg - 29 januari 2011 09:49

Go´förmiddag!!!

Idag har jag lite ponnyridning här på gården så det ska bli kul!!   jag får se hur många som kommer, det har varierat antalet från gång till gång men vi kör bara en timme nu för hästarna blir lite less också för det blir mycket upp och ner med barn då ...men en timme då är det inga problem.

Igår så red jag ut med Pepsi igen och hon har inte så bra kondis gamm tanta:-) sen har hon mycket päls så jag överväger att klippa en jaktklippning på henne så hon kan svettas bättre.

Mirco fick sig en tur på plan i dag och det gick bättre idag, han är så lättlärd och väldigt lyhörd för sätet:-) det gillar jag för man ska bara behöva tänka stanna och svänga så ska de göra det med lite hjälp av skänkel och hand i svängar...jag skulle kunna skriva hur mycke som helst om mina mål och tankar när det gäller inridningen på Mirco och unghästar i allmänt för de är väldigt formbara och stöter man på problem så gäller det att rätta dem så fort som möjligt...men jag kommer med en bit i taget  hur hans utveckling går. Uppsittningarna går bättre nu men fortfarande så vill han inte så riktigt still:-)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards