BLOGGEN

Alla inlägg den 16 maj 2011

Av Marlene Hedberg - 16 maj 2011 22:19

Ja i kväll så var det frisering på fasters hår och hennes karl Kenneth:-) så fina blev de:-) sen var det stalltjänst!! ibland känns det så att man mockar alldeles för mycket.-( utan att få nått tillbaka. Vissa dagar är det så när man har familjen också att ta hänsyn till  

Det blev ingen ridning i kväll utan hundarna fick sig en kvällspromiss med matte, igår så var vi och gick efter Borgen vägen och svängde av upp mot Abborsjön och när vi började komma en bit upp så var hundarna väldigt nyfiken på nått och när jag kom fram till dem så var det en björnbajs hög de stod och lukta på och det var väldigt intressant!! men då vände vi hemåt igen och det gick fort ut för berget igen kan jag säga för det var ingen gammal skit hög!!  blev lite varm i kroppen.

Hagen som hästarna går i är som den skulle vara nyharvad!! så dj...a geggit!!! inte bra att hästarna ska gå i det länge till, ...vars är solen?Har funderat på och göra en hage i skogen som de får gå i så länge. Jag har 3 hagar till men jag vill att det ska bi torrt innan de går där för annars så ser de likadan ut efter nån vecka när det är så blött i marken.

Nu är det natti natti!!

Av Marlene Hedberg - 16 maj 2011 17:45

Idag så har jag skickat in träckprov med klubben de hade 3 påsar över så det var lägligt eftersom jag hade tänkt skicka i till Vidilab  

Jag tycker att det är bra att man måste skicka in ett prov på häst nu innan man får köpa avmaskningsmedel, hästarna kan bli recistenta mot medlet om man avmaskar hur som helst och det är bättre att man försöker hålla bra haghygien istället ( städa ur hagarna på våren). Men jag fick höra också att vet inte går på kilo/häst utan man får bara en spruta medel och det är bara för 600kg och då kan hästarna också bli resistenta...konstigt!! att vet gör så? Ska bli intressant och se svaret för Mirco har nog mask för han är ung men Jasper han har haft 0 i 2 provtagningar nu:-)

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards