BLOGGEN

Alla inlägg den 2 maj 2011

Av Marlene Hedberg - 2 maj 2011 21:43

Red Zoogo en stund ikväll bara för att förstå mig på honom och då kände jag att h förstod inte skänkelns betydelse, han tog den bara för framåt inget annat:-) så jag

fick påminna han lit med pisken och då blev han lite sur på mig och studsa till lite  men efter ett tag så gick han fint och svarade bra på skänkeln...men då vaggar han med huvudet samtidigt som han travar och det försvann om man bredda handen och drevpå framåt!! så det gick riktgt bra tycker jag ändå. Han har riktigt bra trav, vilar på varje steg även i skritt går han fint:-) de kommer bli en kanonhäst med lite mer träning på "lydnads plan" :-)

Mirco och jag vi for ut på en ritt och det gick jättebra, han gillar verkligen när man rider ut, det där med dressyr det vill han inte..han blir så seg och kröker bara ihop sig och det händer inget framåt. Tror att han är less på att vara på gården och harva på plan.

Nästa måndag kommer Malin och ska vaccinera hästarna och kolla Jaspers hals för han har börjat hosta igen...mycket tycker jag..han har problem med sin hosta, mest så här när det börjar bli varmare ute...jag har tänkt på allt tror jag ...inget dammigt hö och spånet tycker jag är bra men jag gillar råspån bättre och hela vintern så hade jag det och då hosta han ingenting men han brukar ju inte göra det på vintern heller så det är så svårt...har han en förskylning också?? Få höra vad vet säger på måndag om jag måste i väg och kolla halsen på kliniken.

I dag så har jag beställt en Presige Golden Star på "sadelmagasinet.se, skickar den i morgon så skulle jag få den inom 1-2 dagar och passar den inte så har de skickat med en mall så jag kan mäta han och skicka tillbaka den så de kan värma om den åt mig, det ingår i köpet   hoppas hoppas:-)

I helgen ska Mirco stå på klubben från lördag till söndag så slipper jag lasta han hem efter första kursdagen...ska bli kul i helgen...fast han känns seg:-( kan bli andra bullar när man kommer nån annastans:-) Om inte annat får man snacka häst med andra hästmänninskor:-)

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards