BLOGGEN

Alla inlägg den 29 januari 2013

Av Marlene Hedberg - 29 januari 2013 22:33

Ja det känns som det går lite framåt i ridningen allafall nu protesterar han bara i vänster varv i galoppen men jag ser inte det som nåt problem direkt utan det är bara att träna vidare:-) han är ung och grön och det kommer motgångar när han ska lära sig nåt nytt men han tar korrigeringarna bra nu så det är bara att tragla på....det är det som är charmen med unghästar att få lära dem saker...det är det man måste ha i huvudet när man rider att det inte är en färdig häst man sitter på utan låter det ta tid:-) det är där planerna kan stupa att man har ett mål att i juli ska jag tävla men jag tävlar inte förrän min häst är redo för det så enkelt är det med det.

Jag och Agnes, Marica hoppade våra pärlor till hästar i söndags och jag tyckte att MIrco löste det rätt bra,, vi hade bommar i båge och galoppbommar som vi red på först sen ändrade vi det till studs och ett galoppsprång på sista bommen..kul! sen hoppa vi hinder på båge uppe på andra volten..där kom Mircos problem att han inte fick med sig baken i vänster varv men bara han kommer rätt på hindret så hoppar han jättefint:-) han gör det lite svårt för sig vägen mot hindret..så låg hand på mig och rama in han med skänkeln så gick det bra:-)

Hade tänkt att vara med på träning i kväll för Viktoria men det stöp med massa annat!! tänk om man kunde vara ledig en enda kväll!!! men kosing trillar in i stället :-)

Önskar jag hade tiden att träna seriöst lite oftare att åka och träna för någon..känns som tiden inte räcker till Klubben suger för mycket tid för mig...mina barn saknar mig och min häst behöver mer träning och min karl!! han vill också träffa mig....ja man ska ju inte ens fundera vad man väljer eller hur?men jag gillar att var där med alla ridsugna barn och unga tjejer som bara älskar hästarna:-)...från det ena till det andra...

Nu har jag beställt en Whitaker hjälm:-) hade 30% rabbat på grandprix så då slog jag till!!

Jag provade Agnes hjälm för ett tag sen och den var superskön på, så en sån blev det:-) ..fast en svart.

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards