BLOGGEN

Alla inlägg den 2 januari 2013

Av Marlene Hedberg - 2 januari 2013 22:47

Idag så blev kökets fondvägg klar och i vardagsrummet:-) så fint blev det, riktigt nöjd!!:-) så i morgon ska listerna upp i tak och vid golvet så det är gjort för jag vet hur det kan bli ...gör det sen?? när då jo då ligger de och väntar på att bli dit spikad.

Så sen ska jag tapetsera i hallen, där blir det en fondvägg också :-) eftersom vi gjort toan större och tagit bort en dörr i hallen så blev det utrymme för en fondvägg.

Hästarna har varit lite besvärliga att få in nu sen nyår? jag har funderat och funderat men i kväll så ville inte nån av dem in så jag gick in och hämta Mirco och han frusta och andades snabbt när vi börja närma oss grinden? men till saken så har grannen smält bomber och granater på nyårsafton och jag han nästan ta in dem innan det börja smälla som värst sen har mina barn med far då skjutit upp småraketer och småtanks som blev över sen nyår men de har som hållit sig så långt bort från hagen som möjligt...typ nästan vid vägen.. men det måste var det som skrämt dem?? Annars har jag ingen förklaring för det bruka alltid vilja komma in på kvällen:-))  

Av Marlene Hedberg - 2 januari 2013 10:55

Ja som alla vet nu så är det nytt år och då sätter man igång att planera!! typiskt de flesta :-) man lovar saker man ska göra och inte göra och det håller oftast aldrig...sen när man planerar runt sin häst så stupar alltid planerna med att de blir sjuk el nåt liknade:-) men mina planer för i år är att jag ska ägna min tid till min häst och prioritera honom så vi tar oss ut på en tävlingsbana i år...det andra får vi se hur det blir med det.

 

Träningen kommer att bestå av mer galopp och intervaller/styrketräning/djupsnö,  så han får upp styrkan att orka hoppa en bana felfritt...bommar och studs står också på schema så det kommer bli en del ridhusträning nu.

Sen ska jag träna dressyren en hel del för utan dressyr så har du ingen hopphäst heller för du ska kunna vända snabbt och han ska svara framåt snabbt och det är det jag menar när inte Mirco svarar framåt för skänkeln och då handlar det om marginaler...så som jag vill ha det och jag fick den känslan när jag red för Ida :-)

Hittade knapparna på honom där för minska lilla jag tryckte med skänkeln så svara han fram med stort kliv inte så att man var tvungen att driva honom fram så han skulle kliva på "fram".

    

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards