BLOGGEN

Alla inlägg under juli 2012

Av Marlene Hedberg - 4 juli 2012 22:48

Ikväll så hoppade vi ett studs hinder för första gången :-) och han gjorde det riktigt bra:-) för att vara första gången uppsutten..vi värmde upp med övergångar och böja igenom han i sidor och mycket halvhalter. Så det var ett lyckat pass idag i hoppsadeln:-)))  

Av Marlene Hedberg - 3 juli 2012 22:55

Ikväll så blev det ett dressyr pass i dressyrsadeln för första gången:-) kändes lite annorlunda när man är van att sitt med korta läder och rida och Mirco tyckte det var nått konstigt för matte satt och vingla fram och tillbaka (kändes det som)

innan passets slut så tog han det med ro:-) men det var klart nyttigt att rida med en annan sadel än hoppsadeln för den är man ju van:-) Jag satte stiglädren innanför kåporna men det var ingen höjdare och bökigt när man ska ända längt på lädren, sen var det som kåpan tryckte på  underskänkeln när jag red ...förmodligen för att jag peka ut med tårna...  

Av Marlene Hedberg - 3 juli 2012 09:36

Igår så städade vi ur stallet jag och Jessica:-) så nu är det väldigt fint i stallet och luktar rent..Zoogo kom tillbaka från sitt bete igår för han har inte tagit betet så bra. Vissa hästar kan inte gå på bete för det tär på dem mer än vad det gör nytta, det blev lite stutts och hopp i hagen när de träffades:-)  

Nu kanske han kan lägga sig och vila i hagen:-) så här såg det ut förra sensommaren:-)

Av Marlene Hedberg - 2 juli 2012 22:48

Idag så pratade jag med Yvonne på Sörgården och vi hade ett givande samtal:-) så nu har jag fått lite tränings upplägg som jag ska träna Mirco i.

Han ska få gå över lastpallar och presseningar och bygga fållor av hinder som jag ska skicka in han i och över då och de var första passet idag..han blir lite obekväm med att jag bestämmer vad han ska göra om han inte tycker att det passar han just för tillfället och det är så han gör när han får för sig att han ska gå in i transporten så nu ska vi träna på att han ska lite mer på vad jag säger och han ska inte besluta det ...det är klurigt det här och den som inte råkat  ut för det har ingen aning igentligen.

Det var möte på klubben ikväll igen och det var ett bra möte tycker jag:-) det blev lite förändringar.

 

Yes

Av Marlene Hedberg - 1 juli 2012 19:51

Jag fick svar på odlingen som jag skickade in extra på Mirco just för stora blodmasken och han hade ingen mask!! så skönt...var lite orolig att det skulle vara nått så man måste plöja upp alla hagar och så om dem..hur hade det gått? inga hagar då...

Har varit ledig idag och är även det i 2 dagar till, till helgen kommer Sofie med Solo så det ska bli kul:-)  

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards