BLOGGEN

Alla inlägg under februari 2015

Av Marlene Hedberg - 28 februari 2015 20:57

Djävla frågetecken som dyker upp istället för utropstecken!

Av Marlene Hedberg - 28 februari 2015 20:54

Vad är sorg?!!! Den är så olika hos oss alla... Jag har varit med om några tunga sorger bla när lilla syster dog i cancer ????och nu pappa!!! ????det är så stort och ont i hjärtat så det går inte förklara och man kan inte säga att "jag vet hur det känns "för så är det inte... Man kan inte veta!!! Känslan i kroppen går inte förklara?för den är så olika för oss alla.
Tur är det att vi är en stor familj med många syskon så vi är många som kan gråta tillsammans ..vi är stark tillsammans !! Så nu är familjen prio 1.mamma är prio 1sen är det givetvis djuren som..ger mig sån energi och jag behöver ladda mina batterier i stallet för att fixa detta !!!

Mina älskade hästar!! ? och nu snart blir det en ponny till... Till Leja?

Idag var nästan hela syskonskaran på promenad ute på isen och bara var tillsammans!! ? så härligt.. Vi stötte på denna fina björk..bävern varit i farten ?

Av Marlene Hedberg - 22 februari 2015 20:43

I kväll var jag in och hoppa med Mirco han gick jättebra !! jag värmde upp i skritt en 10 min först sen traven 10 min sen lite galopp och i de gångarterna så flytta vi sidvärts och öppna och han lossna fint.

Sen värmde vi upp med hoppning lite bommar förs och sen hoppade vi studs på böjt spår i båda varven och sen blev det en serie med tre studs 5,5m till ett räcke och markbom på tre meter efter räcket.

Målet för dagens träning var att han skulle suga tag i hindren utan att kroka ihop sig i form och inte se hindren men han tog det med godanro och var lugn och framme för skänkeln och tog tag i sin uppgift...JÄTTEFIN i galoppen kändes som jag kunde göra vad som hels !! en kanon ritt för båda oss idag ..matte lugn och Mirco lugn:-)

 

Hittade en bild på min fina schäfer som jag var tvungen att ta bort i höstas;....((

   

Saknar honom så!!!

I veckan är det träning träning --Måndag så rider jag och Kicki ut med våra hästar till skogs. s

                                                  
  Tisdag blir det longering med p-sele och bommar

                                                  
   Onsdag så blir det ett dressyrpass i ridhuset.

                                                  
   Torsdag så rekar vi ute i skogen och lite på banan här hemma.

                                                  
   Fredag har vi Ida träning också och denna gång kanjag vara med!! Tjoho!!

och efter dagens hoppning så kan det bli att det blir en  hopptävling i sommar också!!

Av Marlene Hedberg - 14 februari 2015 18:02

Min plan är att bli medlem i Vilhelmina och tävla för dem ?ska bli spännande!!
Första start i maj -Lycksele , jag har aldrig tävlat i dressyr förrut så det ska bli intressant om jag tycker det kul och vad Mirco säger om det hela?! ?
En bra start hade ju varit önskvärt ?att vi tar oss igenom hela programmet utan problem .
Måste träna !!!få rätt känsla !!!få till bra framridningen som funkar för att få han lösgjord och fin ?han bryr sig inte värst mycket när vi är på andra platser så det hänger på att jag inte freeka ut och smittar ner honom med nervositet.

Träna träna!! Vägar..jag kör samma upplägg som när jag tränar hund ej hela program utan delar av det hela tiden så han inte ska kunna räkna ut vad som komma skall ??sen delar ur en rörelse.

Från det ena till det andra... Har klippt mig och färgat håret.. Tog typ två och en halvtimma att få till det. Rätt nöjd faktiskt och det blir bäst att göra själv? sen ska det färgas lite mer orange de ljusa partiet!! ?

Av Marlene Hedberg - 3 februari 2015 22:48

Skulle vilja åka till varmare breddgrader och bara slappa sola å ha det gött!!!
Men drömma kan man göra...igår var det en sen kväll på klubben mina lektioner sluta 19.30 och sen var det lite extra stallsysslor plus att det såg för djävligt ut rent ut sagt..trodde att vi ha hade stallet i personalutrymmena!! Tänk att det är så skitigt efter helger och nu är våran anställd sjuk så då händer inget...och det är medlemmarnas stall och vi har ingen anställd städerska... Blä!!! ?
Sopa, skura golvet ta Toerna...och tänk att man klampar med skorna upp på möblerna?
Ja så hemma då vid 21.30 och sen skulle mina hästar in och inhysingsrna också ? sent blev det ...så är det varenda måndag vad håller man på med igentligen ? Kommer sakta ta död på mig själv ??
Barna säger till mig hela tiden ...du är mer på klubben än hemma !!! Ett år har jag på mig att guida in nån ny ordförande... Är nån intresserad så hör av er till mig?
Sen lite häst ..Mirco gick bra ikväll med det nya bettet ?
GODNATT

Köpte även ett anatomiskt tredelat lite tjockare som jag ska testa också ?

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards