BLOGGEN

Alla inlägg den 5 januari 2014

Av Marlene Hedberg - 5 januari 2014 13:21

I förmiddags så red jag och Emilia till Borgen:-) det var kul och man märker på hästarna att de gillar när de får gå lite längre och de blir mera framåt och glada.

Det blev nästan 1.6 mil för mig och Emilia blev det nog närmare 2 mil, bra rutt!:-)

Vi galopperade en sträcka lite längre och sen på hemvägen så fick de sträcka ut benen i lite snabbare tempo!! kul i hjul:-))

Djävlar vad Mirco sprang och han hade mycket kvar att ge kände jag, snabb kille jag har:-) det var inte förrän jag svängde av hemmåt och vi skilldes åt jag och Emilia som han lugnade ner tempot och gick sakta så lite trött var han allafall men inte mycket.

Ibland frågar man sig vad ridning är för mig och man jämför alltid med alla andra och vad är seriös ridning? för mig är seriös ridning att man tar hand om sin häst på bästa sätt och träna den väl i olika miljöer för andra så är det tävling..men det finns inget rätt eller fel eller att man ska dömma ut någon att den inte är seriös med sin ridning ??? man kanske bara vill rida i skogen och fara runt där, det är nästan värre när hästar aldrig får lämna ridhuset och bara vara inom fyra väggar och knappt vara ut i hagen det tycker jag inte är en bra hästhållning..mitt tycke:-)) Mina hästar är ute från morgon till kväll förutom ridtiden då, kan jag tycka är bra för mina hästar allafall, sen finns det hästar som blir formade att gå in en viss tid på dagen och sen stå inne...man kan prägla hästar hur som helst nästan.


Hur som helst så hade vi väldigt trevligt på våran ridtur:-))

Presentation


Jag och Mirco:-)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Norrstrandsstallet


Ovido - Quiz & Flashcards